HTML

Gablili

Friss topikok

Címkék

áfonya (1) ajándék (1) alma (1) ananász (1) aszalt (1) avokádó (1) baba (1) bacon (1) banán (1) barack (1) bazsalikom (2) besamel (1) bor (1) bors (1) borsó (1) brokkoli (1) burgonya (19) búzadara (3) Cézár (1) chips (1) cipő (2) citrom (1) csíra (1) csirke (23) csoki (2) csokoládé (1) csomagolás (1) cukkini (4) cukor (4) darált (3) darálthús (1) dekoráció (7) desszert (31) díj (1) dubarry (1) édesség (19) fahéj (1) feta (2) főétel (1) fokhagyma (6) fonal (1) főzelék (6) gofri (1) golyó (1) gomba (7) gombóc (2) gríz (1) gulyás (1) Gyros (1) gyümölcs (2) hab (1) hagyma (3) horgolás (5) hortobágyi (1) hurka (1) hús (12) joghurt (2) kakaó (1) kalács (1) kapor (2) káposzta (4) karácsony (1) karaj (1) karfiol (1) keksz (2) kelbimbó (1) kenyér (6) kesztyű (1) kínai (2) kocka (1) kocsonya (1) kókusz (1) kolbász (4) korhely (1) körömlakk (1) kreatív (24) krém (4) krumpli (12) kuglóf (1) laci (1) lekvár (1) lencse (1) leveles (2) leves (14) liszt (2) madártej (1) mák (1) malac (1) MÁLNA (1) marcipán (14) margarin (2) mártás (4) mascarpone (1) Mazsola (1) medve (1) meggy (3) méz (4) mézeskalács (2) nokedli (1) Oliva (1) öntet (2) öntött (1) oregána (1) oregánó (1) padlizsan (4) palacsinta (4) paprika (2) paradicsom (4) párizsi (1) párolt (1) pecsenye (1) petrezselyem (1) Pirítós (3) pirított (1) piskóta (3) pogácsa (3) pörkölt (4) puding (2) pulyka (3) pulykamell (1) püré (3) ragu (1) rakott (3) rántott (7) répa (3) reszelt (1) rétes (2) Rizs (7) rúd (1) sajt (12) sajtos (1) saláta (7) sárgarépa (1) sóska (1) spenót (1) sült (16) sütemény (9) sütés (7) sütőtök (2) svéd (2) szalonna (2) szegfűszeg (1) székely (1) szelet (1) szendvics (1) szezám (1) szezámmag (2) szilva (1) szóló (1) szósz (3) születésnap (1) tarhonya (1) tarja (1) tárkony (1) tartár (1) tej (1) tejföl (9) tejszín (1) tepis (1) tepsis (3) tészta (10) textil (1) tojás (5) tök (4) Töki (1) töltött (4) torta (14) túró (11) uborka (1) üdítő (1) varrás (2) virág (2) virsli (2) wok (2) zeller (1) zöldbab (3) zöldborsó (1) zöldség (8) zsömle (1) Címkefelhő

22.
augusztus

Sünmalac1  |  Szólj hozzá!

Gyros tál A csirkemellet megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk, majd 20-30 percre beletesszük a pácba (gyros fűszerkeverék elkeverve kb. 1 dl étolajjal). Amíg a húsra várni kell, tésztát főzünk, zöldségeket szeletelünk. A paradicsomot és a hagymát karikára, a sárgarépát…

Címkék: csirke saláta öntet Gyros

Szólj hozzá!

21.
augusztus

Sünmalac1  |  Szólj hozzá!

Hideg meggyleves 1 liter vízbe szegfűszeget, fahéjat, cukrot és egy csipet sót szórunk, majd lefedve 15-20 percig főzzük. Az utolsó 5-10 percben főzhetünk bele egy fél citromot is, de azt 10 perc múlva ki kell venni, különben megkeseríti a levest. Utána hozzáadjuk a magozott…

Címkék: meggy leves gyümölcs kenyér krém avokádó Pirítós

Szólj hozzá!

20.
augusztus

Sünmalac1  |  Szólj hozzá!

Nem a főztömtől nyúlt ki:)

Szólj hozzá!

19.
augusztus

Sünmalac1  |  Szólj hozzá!

Palacsinta variációkHortobágyi palacsinta:A palacsintához:20 dkg liszt2 db tojás5 dl tej (lehet felerészben szódavíz is)só, a palacsintasütő kikenéséhez kevés olajA töltelékhez:40 dkg csirke-, vagy sertéspörkölt3 dl tejföl1 evőkanál liszt, vagy étkezési…

Címkék: hortobágyi torta hús palacsinta sütés desszert töltött darált

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása