Holnapra gombás szeletet készítettem, de maradt egy kis gomba. A hűtő kong, ott már csak sajt maradékok vannak, innen jött a vacsora ötlete. Egy tűzálló tálat kevés olíva olajjal kikentem. A gombafejeket fűszersóval (csak sültcsirke fűszerkeverékem volt) beszórtam, mivel előtte mostam meg őket, szépen rátapadt a fűszer a gombákra. Minden gombafejbe tettem egy darab mozarella sajtot, tetejére pedig trappsita sajtot. Ismét locsoltam rá egy kevés olíva olajat, majd ment a sütőbe. Mire a sajt megolvad és megpirul a tetején, már jó is. Tálaláskor morzsolt oregánót és bazsalikomot szórtam rá. Nekem nagyon-nagyon ízlett, A. egy kicsit kiborult a sült sajt és sült gomba szagától. Aki külön-külön szereti ezeket az ételeket, annak így is biztosan ízleni fog!
Címkék: gomba sült sajt
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://gablili.blog.hu/api/trackback/id/tr86092887
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.