Nem is értem, hogy eddig miért nem csináltam ilyet. Isteni, és nagyon könnyű elkészíteni.
5 db tojást keményre főztem (ez forrástól számítva kb. 10 perc). Lehűtöttem, majd megpucoltam őket. Óvatosan félbe vágtam őket, és a sárgájukat egy tálkába kapartam. Hozzá adtam sót, borsot, egy kevés mustárt, margarint és egy pici tejfölt, csak azért, hogy krémesebb legyen. Apríthatunk bele vöröshagymát is, én most nem tettem, mert a munkahelyemen fogom elfogyasztani. Az egészet jól összedolgoztam, majd habzsákba töltöttem (végre egy jó alkalom, már nagyon rég ki szerettem volna próbálni a habzsákomat). A tojásfehérjék üregeibe visszatöltöttem a krémet, majd pirospaprikával megszórtam a tetejét. Szendvicsekhez, fasírthoz is fogyasztható, vagy akár franciasaláta mellé is tálalkatjuk.