Ma kipróbáltam a zacskóban sült csirkét. Receptet nem írok, mert gyakorlatilag nincs is. A sütőzacskó viszont megér egy külön bejegyzést. Azt hiszem, ez volt az első és egyben utolsó ilyen sütésem. A hús valóban NAGYON OMLÓSZ lett, és nem kell zsíradékot sem használni a sütéshez, de több pozitívumot nem tudnék említeni. Ellenben, mivel a zakcsót meg kell szúrkálni, az összes húslé kifolyt sütés közben, persze egy kupacba, ahova a sütés végére úgy odaégett, hogy még nem tudom, hogy fogom lekaparni.
Úgy összességében nekem nem szimpatikus a dolog, de azért egyszer mindenki próbálja ki, és döntse el maga.
Címkék: csirke hús sült
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://gablili.blog.hu/api/trackback/id/tr326092934
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.