Lacipecsenye:
* 1 evőkanál pirospaprika
* olaj a sütéshez
* csipet bors
* 1 kiskanál liszt
* só
* 5 db gerezd fokhagyma
* 50 dkg tarja vagy karaj
Elkészítés módja: A hússzeleteket klopfoljuk ki, majd sózzuk be, és kicsit hagyjuk állni. Közben a fokhagymagerezdeket nyomjuk át. A húst borsozzuk meg, alaposan kenjük be a fokhagymával, majd lisztben forgassuk meg. Forró, bő olajban süssük ki. Ha még finomabbá és ízesebbé szeretnénk tenni ezt a húsos fogást, keverjünk a lisztbe egy kis pirospaprikát is.
* olaj a sütéshez
* csipet bors
* 1 kiskanál liszt
* só
* 5 db gerezd fokhagyma
* 50 dkg tarja vagy karaj
Elkészítés módja: A hússzeleteket klopfoljuk ki, majd sózzuk be, és kicsit hagyjuk állni. Közben a fokhagymagerezdeket nyomjuk át. A húst borsozzuk meg, alaposan kenjük be a fokhagymával, majd lisztben forgassuk meg. Forró, bő olajban süssük ki. Ha még finomabbá és ízesebbé szeretnénk tenni ezt a húsos fogást, keverjünk a lisztbe egy kis pirospaprikát is.