Gyors gulyásleves Hozzávalók: egy adag elkészített pörkölt, tisztított,felkockázott burgonya, sárgarépa, fehérrépa, (ha van, zeller) köménymag, só, gulyáskrém, csipetke. A kész pörköltet fazékba tenni, felengedni vízzel, add hozzá a kis kockákra vágott burgonyát, a karikákra vágott sárgarépát, fehérrépát, zellert. Sózd, tegyél bele köménymagot és gulyáskrémet. Főzd, míg a krumpli és a zöldség is megpuhul (forrástól kb 15-20 perc). Az utolsó néhány percben tedd bele a csipetkét, hogy az is puhára főjön.
Címkék: burgonya leves csirke pörkölt krumpli zöldség gulyás
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://gablili.blog.hu/api/trackback/id/tr986093006
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.