A pulykamellet megtisztítottam, közepes méretű szeletekre vágtam, minden szeletbe "zsebet vágtam". A zsebet 1-1 szelet feta sajttal töltöttem meg, a húst borssal ízesítettem, majd a szokásos módon paníroztam (liszt, sózott tojás, zsemlemorzsa), és forró olajban, hirtelen kisütöttem.
A salátához az uborkát meghámoztam, nagy lyukú reszelőn lereszeltem, besóztam, és állni hagytam. Közben egy nagy doboz natúr joghurtot szitába öntöttem, és szintén hagytam lecsöpögni. Ezután az uborkát jól kinyomkodtam, összekevertem a joghurttal, borsoztam és egy fél gerezd fokhagymát reszeltem hozzá.
A-nak krumplipürét is készítettem hozzá, de anélkül is teljes ételnek minősül. ISTENI FINOM LETT!
Címkék: burgonya saláta krumpli hús uborka pulyka sajt feta rántott
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://gablili.blog.hu/api/trackback/id/tr356092922
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.