HTML

Gablili

Friss topikok

Címkék

áfonya (1) ajándék (1) alma (1) ananász (1) aszalt (1) avokádó (1) baba (1) bacon (1) banán (1) barack (1) bazsalikom (2) besamel (1) bor (1) bors (1) borsó (1) brokkoli (1) burgonya (19) búzadara (3) Cézár (1) chips (1) cipő (2) citrom (1) csíra (1) csirke (23) csoki (2) csokoládé (1) csomagolás (1) cukkini (4) cukor (4) darált (3) darálthús (1) dekoráció (7) desszert (31) díj (1) dubarry (1) édesség (19) fahéj (1) feta (2) főétel (1) fokhagyma (6) fonal (1) főzelék (6) gofri (1) golyó (1) gomba (7) gombóc (2) gríz (1) gulyás (1) Gyros (1) gyümölcs (2) hab (1) hagyma (3) horgolás (5) hortobágyi (1) hurka (1) hús (12) joghurt (2) kakaó (1) kalács (1) kapor (2) káposzta (4) karácsony (1) karaj (1) karfiol (1) keksz (2) kelbimbó (1) kenyér (6) kesztyű (1) kínai (2) kocka (1) kocsonya (1) kókusz (1) kolbász (4) korhely (1) körömlakk (1) kreatív (24) krém (4) krumpli (12) kuglóf (1) laci (1) lekvár (1) lencse (1) leveles (2) leves (14) liszt (2) madártej (1) mák (1) malac (1) MÁLNA (1) marcipán (14) margarin (2) mártás (4) mascarpone (1) Mazsola (1) medve (1) meggy (3) méz (4) mézeskalács (2) nokedli (1) Oliva (1) öntet (2) öntött (1) oregána (1) oregánó (1) padlizsan (4) palacsinta (4) paprika (2) paradicsom (4) párizsi (1) párolt (1) pecsenye (1) petrezselyem (1) Pirítós (3) pirított (1) piskóta (3) pogácsa (3) pörkölt (4) puding (2) pulyka (3) pulykamell (1) püré (3) ragu (1) rakott (3) rántott (7) répa (3) reszelt (1) rétes (2) Rizs (7) rúd (1) sajt (12) sajtos (1) saláta (7) sárgarépa (1) sóska (1) spenót (1) sült (16) sütemény (9) sütés (7) sütőtök (2) svéd (2) szalonna (2) szegfűszeg (1) székely (1) szelet (1) szendvics (1) szezám (1) szezámmag (2) szilva (1) szóló (1) szósz (3) születésnap (1) tarhonya (1) tarja (1) tárkony (1) tartár (1) tej (1) tejföl (9) tejszín (1) tepis (1) tepsis (3) tészta (10) textil (1) tojás (5) tök (4) Töki (1) töltött (4) torta (14) túró (11) uborka (1) üdítő (1) varrás (2) virág (2) virsli (2) wok (2) zeller (1) zöldbab (3) zöldborsó (1) zöldség (8) zsömle (1) Címkefelhő

Először elkészítjük a pörköltet. Én most pulykamellből csináltam, és kicsit szaftosabbra hagytam, mint szoktam. 1 bögre rizst kevés olajon megpirítottam. Közben 1,5 pohár vizet felforraltam, és feloldottam benne 1 leveskockát. A rizst ezzel öntöttem föl, majd kis lángon, lefedve megfőztem. Ez után 1 doboz zöldborsót adtam hozzá, majd óvatosan összekevertem a pörkölttel, és a szafttal. A végén apróra vágott petrezselymet is adtam hozzá.
Az igazi rizseshús ennél sokkal bonyolultabb, de nekünk így is nagyon ízlik!

Címkék: hús zöldborsó petrezselyem Rizs

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gablili.blog.hu/api/trackback/id/tr146092936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása