Először elkészítjük a pörköltet. Én most pulykamellből csináltam, és kicsit szaftosabbra hagytam, mint szoktam. 1 bögre rizst kevés olajon megpirítottam. Közben 1,5 pohár vizet felforraltam, és feloldottam benne 1 leveskockát. A rizst ezzel öntöttem föl, majd kis lángon, lefedve megfőztem. Ez után 1 doboz zöldborsót adtam hozzá, majd óvatosan összekevertem a pörkölttel, és a szafttal. A végén apróra vágott petrezselymet is adtam hozzá.
Az igazi rizseshús ennél sokkal bonyolultabb, de nekünk így is nagyon ízlik!
Címkék: hús zöldborsó petrezselyem Rizs
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://gablili.blog.hu/api/trackback/id/tr146092936
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.