Padlizsán krém - 2 db padlizsán - só - bors - vöröshagyma - fokhagyma - mustár - majonéz A padlizsánt félbevágjuk és 45 percig sütjük. Ha megsült, lehúzzuk a héját és összekeverjük az apróra vágott vöröshagymával (nem kell sok, különben nagyon erős lesz!), a reszelt fokhagymával, egy pici sóval, ízlés szerint borssal, kevés majonézzel és egy kávéskanál mustárral. Az arányok persze mindenkinél változnak, ezért kóstolgassuk készítés közben. Amikor mindent hozzáadtunk a padlizsánhoz, mixerrel jó krémesre keverjük. Pirítóssal, kétszersülttel nagyon finom!
Címkék: kenyér krém padlizsan Pirítós
1 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://gablili.blog.hu/api/trackback/id/tr346092972
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
picy(Andy) 2009.10.30. 16:39:40
Fuu de jól néz ki:) Majd egyszer kipróbálom